facebookskypemilanvalcic

Multi Camera Streaming Studio презентација

У петак 24/04/2015 у галерији РТС-а са почетком у 11.00 одржаће се презентација новог LIVE STREAMING решења компаније JVC Professional. Поред камкордера компаније JVC биће приказан и производ фирме STREAMSTAR – multi camera streaming продукциони пакет. Посетите нас и погледајте како да на најлакши, најjедноставнији, најпоузданији и најјефтинији начин направите портабл LIVE STREAMING студио. На крају званичне презентације три посетиоца ће добити на поклон WEBCAST LiTE iP free trial software за употребу уз JVC камкордере.

Комбинујте JVC HD streaming камкордере са новим STREAMSTAR производом и добићете професионални, компактни, multi camera streaming продукциони систем са:

 

- 4 x HD/SD-SDI улаза,
- 4 x IP Video Stream улаза,
- 1 x DVI/HDMI улазом,
- Replay и Slow Motion-ом на свим камерама,
- Playlist-ама,
- Touch screen интерфејсом,
- Switching / mixer опцијама,
- 2 x DSK за графику,
- Инџестом за екстерни сигнал ( SCOREPLUS, Power Point, Facebook, Keynote, smart phone camera…),
- HD/SD-SDI излазом,
- HDMI излазом,
- CDNs интеграцијом.

 

STREAMSTAR - портабл Live Streaming решење

Ово напредно решење нуди све што је потребно за професионално, multi camera streaming решење. Бројне опције као што су Replay и Slow motion на свим камерама чине га потпуно јединственим производом на тржишту.

 

- 4 x HD/SD-SDI улаза,
- 4 x IP Video Stream улаза,
- 1 x DVI/HDMI улаз,
- Replay и Slow Motion-ом на свим камерама,
- Playlist-е,
- Touch screen интерфејс,
- Switching / mixer опције,
- 2 x DSK за графику,
- Инџест за екстерни сигнал ( SCOREPLUS, Power Point, Facebook, Keynote, smart phone camera…),
- HD/SD-SDI излаз,
- HDMI излаз,
- CDNs интеграцију.

 

JVC PROFESSIONAL Live Streaming камкордери

JVC Professional је први почео производњу камкордера који имају могућност преноса аудио / видео података преко мреже. Било да се ради о upload-у на FTP сервер, Live streaming-у или даљинској контроли, ови камкордери ће драматично побољшати и убрзати рад у ЕНГ окружењу.

 

Модели који подржавају пренос аудио / видео података преко мреже су GY-HM200E, GY-HM650E и GY-HM850/890E. Док снимате материјал на SDHC или SDXC картицу, уз помоћ USB WiFi, Ethernet или 4G/3G адаптера, можете истовремено да вршите live streaming. За бољи и поузданији пренос података подржани су Zixi и Wowza Streaming клијенти.

 

VALTECH VIDEO и RTS INTERCOMS

Valtech video д.о.о. и RTS Intercoms, познати произвођач Intercom система за професионалце, договорили су сарадњу и заједнички наступ на тржишту Србије.

 

RTS Intercoms од 2006. године послује у саставу Bosch групе. Преузимање од стране Bosch-а аутоматски је значило и увођење свих стандарда за квалитет који красе ту компанију и даљу модернизацију процеса производње. Опредељење за даљи наставак развоја је поново потврђено. Окосницу понуде чине ADAM модуларне матрице и нова серија KP панела.

 

Valtech video д.о.о. • Милутина Миланковића 68 • 11 070 Београд • Србија •
тел: +381 11 311 1950; 311 1659© 2015 Valtech video д.о.о.